Skip to main content

Posts

Featured

Studio mediatike multifunksionale

  ES Production është një studio mediatike multifunksionale ku përfshihen: 1 Realizime të ndryshme audiovizualë, kryesisht Dokumentarë, Teleportazhe, Minidokumentarë etj. 2 Kurse për Dizenjimin e faqeve Online, Blog dhe Website. 3 Kurse për Montazh profesional. 4 Kurse për Kameraman profesional në terren.  

Latest Posts